• annaklarasandberg

Carola & Ove


Vinterbröllop är verkligen fantastiskt roliga att fotografera, det är nog för att naturen har en annan skepnad. Tonerna är lite dovare och mer beige. Bilderna blir vackra. Livet är också lite mindre hektiskt än på sommaren, bröllopsdagen känns lugnare och vädret känns inte lika avgörande för om dagen ska bli topp eller inte. Här ser ni exempel på ett novemberbröllop i västra Götalands djupa skogar.

#vinterbröllop #bröllop #bröllopsfotograf #ljurhalla #ljur #vårgårda #Bröllopsfotograf #fotografannaklaraSandberg #brudfrisyr #vigselringar #brudbukett #brud #brudgum #brudklänning #brudskål #brudpar #bröllopsklädsel #bröllopsdag #bröllopsfotografering #Bröllop #lantligtbröllop

34 visningar0 kommentarer
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

2020 Anna-Klara Sandberg