top of page
  • annaklarasandberg

Fanny & Oskar 2017-09-02


Säsongens sista bröllop är till ända. Det är intensivt att vara bröllopsfotograf, hela långa dagar (läs lördagar och även många timmar innan själva bröllopsdagen) går åt till planering, resor, fotograferingar, uppladdning av bilder, backup hit och dit, ja det är mycket att tänka på som bröllopsfotograf. Men det är så värt det!

Jag älskar bröllpsfotograferingar, stämningen, förväntan, nervositet, känslan av att vara så vacker! De ljuvliga bilder man skapar tillsammans med paret för att minnas just denna dag! Dagen då man lovar varandra att älska varandra i all evighet!

Här ser ni ett axplock från Fanny och Oskars bröllopsdag! En härlig höstdag i september.

All lycka till er!

796 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page