top of page
  • annaklarasandberg

Anna & Martin 2018-08-04


Jag fick äran att fotografera detta härliga par! Så roligt att de valde mig som bröllopsfotograf trots att vigseln skulle ske strax utanför Karlsborg. Beatebergs Kyrka var helt underbar med sin speciella arkitektur och låg i ett mindre samhälle precis vid en sjö. Så idylliskt! Den kände vi alla att vi måste ha med bland bröllopsbilderna så kyrkan fick lite extra tid av oss denna dag!

Det var även en fantastisk utsikt längs en grusväg som ringlade sig iväg ovanför kyrkan. Väl värt ett besök om du åker genom Beateberg. Vi fortsatte sedan till en liten, liten privat sandstrand som var så urmysig, där fick vi underbara bröllopsbilder!

Stort grattis och Lycka till i framtiden Anna & Martin och tack för ert förtroende!

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page