top of page
  • annaklarasandberg

Amanda & Jens - Hudene 2017-08-26


Amanda och Jens, vilket par! Vilken dag!

Vi bestämde innan bröllopsdagen att brudparet ville ha "First Look"-bilder. De hade inte sett varandra eller varandras kläder, håruppsättningar och liknande så det var jättespännande att få se reaktionerna - det blir alltid så känslosamt den här stunden då man först träffar varandra. Det blir så fina bilder där känslorna kryper ur bilden till åskådaren.

Efter vår porträttfotografering så åkte vi vidare till Hudene Kyrka för vigsel, en härlig vigsel med fantastisk sång av Therese Bengtsson samt musik av brudens bror. Fint och känslosamt på alla sätt! Efter allas gratulationer så fortsatte festen på fantastiska Mosslanda Pub & Konferens, där jag nu fick äran att fotografera mitt andra bröllop för denna säsong! Jag hoppas ni fick ett fint avslut på er fest tillsammans med alla era goa vänner och familjemedlemmar. All lycka till er Jens och Amanda!

118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page