top of page
  • annaklarasandberg

Magdalena & Erik - Alingsås 2017-08-05


Dessa fina två hade jag äran att fotografera för ett par veckor sedan på deras bröllopsdag. Vi fotograferade i parken runt Nolhaga slott samt vid en utkiksplats vid Mjörn (där de hade sin första promenad tillsammans). Så otroligt vackra och deras kärlek strålade verkligen kring dem!

Bröllopsfotograferingar är så speciella och roliga, vädret är avgörande, planeringen lång, genomförandet väldigt roligt och människorna så vackert klädda och fixade. Förresten brudens tiara, halsband och örhängen är handgjorda av brudgummens syster, så fint gjort! Det är en ära att få föreviga detta! Älskart! Att sedan njuta av det färdiga resultatet och få dela med sig av det, är toppen! Hoppas er kväll blev lika fantastisk som ni hoppats på!

122 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page