top of page
  • annaklarasandberg

Emelie & Anders - Frösve 2017-07-29


I slutet av juli var det dags för dessa två fina att lova varandra evig kärlek! Jag fick äran att närvara under dagen för att dokumentera brudparet och deras gäster. De hade slitit i flera veckor för att iordningställa gårdens magasin till bröllopsfest - och så otroligt fint det blev!

Dagen startade på Sörbylunds egendom där porträttfotograferingen ägde rum i den fina gårdsallén, gärdena runt husen och den enorma och välskötta trädgården. Allt hade fixats till inför den stora dagen! Sedan fortsatte vi till Frösve Kyrka för att sedan återvända till gården igen för festen.

Emelie och Anders är ett par som går "all-in" när de bestämt sig för något, så äkta och så fina både mot varandra och sin omgivning. En yrkesofficer och egenföretagare, musiker och smycketillverkare, de här två vet vad de vill och har många järn i elden. Brudens smycken är hennes egen design och brudgummen som spelade den bästa vigselmusiken jag hört tillsammans med sitt band "Arkivet"... helt fantastiskt! Jag önskar herr och fru Beckman all lycka i framtiden och stort tack för att jag fick äran att vara med er under er stora dag!

101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page