top of page
  • annaklarasandberg

Johannes & Mia 3 juni 2017


Under pingsthelgen fick jag äran att fotografera och dokumentera Johannes och Mias stora dag. Det var lite speciellt med denna dag, för allt såg ut som det var ett "vanligt" bröllop men så var det ju inte. Det var ju i och för sig en ovanligt fin och härlig dag med dessa två som bjöd på mycket regn, vind och sol!

Men det speciella med dessa två var nämligen att de egentligen firade ett 10-årigt äktenskap. I lördags var dagen då de förnyade sina löften inför varandra och sina nära och kära.

För 10 år sedan gifte de sig pga. flytt och jobb utomlands. Då var de ensamma i ett rådhus, inga bröllopskläder eller tjusiga frisyrer. Vad jag förstod så bytte de inte ringar eller efternamn just då utan det skedde efter hand. De hade EN bild från sin bröllopsdag och den fick även vara med under vår fotografering!

I lördags var det dags, dags att få fira kärleken tillsammans med alla vänner och familj. Det var en underbar ceremoni som leddes av Mias pappa. En riktigt ljuvlig utomhusvigsel i Mosslanda, på Mosslanda Pub & Konferens i Herrljunga kommun. Allt gjordes på bröllopsvis, allt som de missade första gången fanns med och en härlig fest blev det! Ett roligt inslag var "brölLOPPet" som var en av sönernas idé. När Johannes och Mia provade kläder till bröllopet så undrade han om det verkligen var rätt kläder att springa i? Det visade sig att han trodde att det var ett löplopp de planerade. Så efter ceremonin så ställde samtliga gäster upp i brölLOPPet!

Jag önskar er många fortsatta lyckliga år tillsammans Mia och Johannes, tack för att jag fick vara en del av er stora dag!

 

279 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page