top of page
  • annaklarasandberg

Härliga syskon i höstljuset!


I dag är det 1:a advent och jag sitter just nu och gör de sista beställningarna som ska levereras innan jul, det har varit en intensiv höst men fantastiskt rolig sådan! Jag har träffat så många glada familjer och barn. Till och med hunnit med ett novemberbröllop, kommer mer inom kort. Jag insåg just att jag inte hunnit uppdatera bloggen... det har liksom inte hunnits med. När jag satte mig ner och summerade sept, okt och november så visade det sig att jag haft lika många kunder på 3 månader som jag brukar ha på ett år i vanliga fall. Så det är kanske inte konstigt att jag kännt att tiden varit knapp till att hinna med t.ex. bloggen.

Än finns fotograferingstider att boka om ni skulle vilja göra en fotografering under 2017 så tveka inte att höra av er!

Här kommer några härliga bilder på ett syskonpar jag träffade vid Mollasjön för en syskonfotografering.

#barnfotografering #syskonfotografering #barnfotograf #Molla #Mollasjön #Höstfotografering #fotografannaklaraSandberg #personligfotografering #ljung #AnnaKlaraSandberg

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page