top of page
  • annaklarasandberg

Att fylla 1 år!


Första året har passerat, året som trebarnsmamma. Det har inneburit mycket gos, närhet, vakna timmar på nätterna, matande, glädje och omsorg i allra högsta grad. Tänk alla timmar jag burit dig i min famn, tänk alla blickar och vårt samspel vi byggt upp. Förtroende och Förståelse oss emellan - anknytning. Nu börjar en ny fas i ditt liv. Du kan röra dig själv, gå och springa, upptäcka allt runt dig och nu är min uppgift att ha ett vakande öga så inget farligt händer. Du gör utsvävningar från mig för att sedan komma tillbaka och kontrollera att jag är kvar - din mamma, din trygghet.

Det finns olika sätt att dokumentera sitt barn. Prata gärna med mig vad du önskar och vad ditt barn tycker om. Såhär valde jag att dokumentera min 1-åring och vad han gillar att göra!

79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page