top of page
  • annaklarasandberg

Natalia & Carl Emil - Fiskebäckskil 20170708


Det är lite speciellt att bli anlitad som bröllopsfotograf, det är så stort att få föreviga en av livets största dagar och jag är alltid lika nyfiken på hur min kund "hittade just mig". I det här fallet hade paret googlat på bröllopsfotografering i Fiskebäckskil och fått fram bilder från min dåvarande blogg och tyckt om just min bildstil. Så otroligt roligt att jag ännu en gång fick besöka vackra västkustpärlan Fiskebäckskil och fina Gullmarsstrand och en stor bonus var ju att jag fick spendera dagen med att fotografera dessa snyggingar! Natalia och Carl Emil bor i Norge men valde att fira sin bröllopsdag här i Sverige på natursköna Gullmarsstrand. Här bor och äter du helt gudomligt, 0 meter från havet och väldigt serviceinriktad personal som även ägnade mig som fotograf lite omsorg, stort tack för det!

Detta brudpar är så vackra och omsorgsfulla, glada och spralliga, kloka och busiga - Natalia och Carl Emil här kommer ett litet smakprov från er dag!

Tack för att jag fick vara en del av er stora dag!

266 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page