• annaklarasandberg

Student- och familjefotografering


Hos mig går det givetvis bra att kombinera olika fotograferingar i samma session. Som den här fina familjen jag träffade för ett tag sedan i Herrljunga. De bokade en studentfotografering kombinerat med familjefotografering. Och det kostar inget extra, utan räknas som en porträttsession. Bilderna blev så fina och det är så kul att ha dessa bilder i framtiden på familjen! En riktig investering och den finaste konst man kan ha på väggen hemma!

#studentfotografering #student #student2017 #studentmössa #examen #examensfotografering #familjefotografering #porträttfotografering #fotograf #AnnaKlaraSandberg #Herrljunga #FotografAnnaKlara #Fotograf #Familjefotograf #herrljunga #utomhusfotografering #syskonfotografering #sommarfotografering

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

2020 Anna-Klara Sandberg