top of page
  • annaklarasandberg

Gravidfotografering


Tänk att jag fått äran ännu en gång att fotografera en fantastisk och vacker blivande mamma (och pappa med för den delen). Det var en härlig kväll vi ägnade åt att fotografera. Mycket prat och skratt emellan bilderna och det kändes väldigt gemytligt att vara tillsammans med detta par hemma hos dem på bondgården och alla dess härliga djur och utsikter! Kvällen avslutades med en kopp kaffe tillsammans ute i trädgårdsmöblerna, vilket uppskattades mycket av fotografen! Kommer minnas denna härliga kväll och goda stämning lång tid framöver!

Om man skulle vara intresserad av att göra en gravidfotografering så finns de underbara tyllkjolarna till låns hos mig. En grå och en rosa finns att tillgå.

Stort lycka till i sommar med bebisen!

189 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page