top of page
  • annaklarasandberg

Nyhet! Kombinerad 1-års fotografering och Smash The Cake


En Nyhet hos mig 2016 är att du nu kan boka en rolig fotografering för din 1-åring. Om man önskar kan man nu kombinera en vanlig 1-års fotografering med en kul avslutning i form av att barnet får "smasha" en födelsedagstårta! För er som inte tycker att det låter som en kul idé för ert barn så kan man naturligtvis boka en vanlig 1-års fotografering utan kladd också såklart.

Här är ljuvliga Melody och såhär kan resultatet bli i bildväg efter en sådan kombinerad fotografering, två roliga Collagetavlor 40x40 som man lätt kan sätta upp i barnets rum och som man kan titta på och skratta tillsammans åt länge!

Innan fotograferingen bestämmer vi tillsammans färgtema så allt är förberett innan ni kommer till studion! Kontakta mig för bokning till er 1-åring vettja!

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page